Yavuz Company - jedini proizvođač PVC profila u BiH
bssqarenfrde

Yavuz aktuelnosti

Prvi i jedini proizvođač PVC profila u BiH

Kompanija Yavuz do sada u BiH investirala blizu 30 miliona KM

Kompanija Yavuz do sada u BiH investirala blizu 30 miliona KM

Nakon što je 2005. godine otvorila svoju prvu fabriku u Brčkom, danas, četrnaest godina kasnije kompanija Yavuz postala je jedna od najprepoznatljivijih kompanija kada su u pitanju PVC i ALU stolarija, profili, sobna i garažna vrata, te roletne i komarnici. Kompanija Yavuz do sada je u BiH investirala blizu 30 miliona KM, a zastupljeni su u gotovo svakom dijelu BiH. Yavuz posjeduje tri fabrike u Brčkom, Srebreniku i Malom Zvorniku (Srbija) u kojima se dnevno proizvede više od 700 otvora. Kompanija posjeduje šesnaest poslovnih jedinica i to dvije u Brčkom, zatim po jednu u Srebreniku, Ljubačama, Živinicama, Kalesiji, Gračanici, Lukavcu, Maglaju, Mostaru, Vogošći, Ilidži, Visokom, Vitezu, Bihaću i Cazinu, te baucentar u Živinicama, nekoliko poslovnih jedinica u Srbiji i jednu u Njemačkoj. Kompanija Yavuz jedan je od najvećih proizvodžača profila u BiH i Balkanu uopšte, a kapacitet s kojim raspolaže može proizvesti 50 tona profila dnevno.

"Cilj nam je izgraditi se kao vodeći proizvođačkvalitetne i inovativne PVC stolarije, te našim kupcima dati uvijek više od očekivanog. Do sada smo to postizali uvođenjem novih proizvoda u asortiman, prateći trendove u gradnji, certificiranjem proizvoda u ovlaštenim laboratorijima, stalnom edukacijom zaposlenika i odabirom dobavljača koje pokreću iste vrijednosti. U poslu nas vode stručnost, kompetencija i stalna želja za boljim i naprednijim rješenjima za naše kupce", izjavio je Mustafa Yavuz, vlasnik kompanije Yavuz Company doo.
Trenutno je u kompaniji Yavuz zaposleno oko 400 zaposlenika, od čega je samo 130 njih uposleno u brčanskoj fabrici koja je izgrađena 2015. godine, a koja posjeduje 10.000 m2 zatvorenih pogona, 6.000 kvadratnih metara otvorenog prostora i prostire se na ukupnoj površini od 44.000 m2. Tu su smješteni pogoni za proizvodnju sobnih vrata, proizvodnju PVC stolarije, proizvodnju IZO stakla,  proizvodnju PVC panela i profila.

Kompanija Yavuz prvi je i jedini proizvođačPVC profila na tržištu Bosne i Hercegovine. Ova kompanija u svojoj fabrici smještenoj u Brčkom proizvodi jedini bh. brend PVC profila pod nazivom Bauwin, te Baufens. Riječ je o petokomornim i sedmokomornim sistemima PVC stolarije, koji svojim karakteristikama i certifikatima ispunjavaju zahtjeve koji se očekuju od proizvođača ove vrste proizvoda. Prije svega karakteriše ih praktičnost i funkcionalnost, zatim odličan dizajn, te ono što je najbitnije sigurnost i kvalitet. Svi proizvodi kompanije Yavuz zadovoljavaju standarde Evropske unije. U proizvodnji navedenih profila Yavuz koristi njemačku tehnologiju, dok se materijal nabavlja iz Amerike i Velike Britanije.

Od svog osnivanja 2005. godine, pa do danas kompanija Yavuz je rasla na tržištu BiH i kao jedan od najvećih investitora u BiH, izgradila brend, zaposlila veliki broj ljudi, te u bh. fabrici razvila domaći bosanskohercegovački brend PVC profila. Yavuz svake godine povećava prodaju i izvoz za 30 posto, što predstavlja odlične poslovne rezultate. Također, pored tržišta BiH kompanija Yavuz je i veliki izvoznik kada je u njihov proizvodni asortiman u pitanju pa tako iz BiH izvoze u Srbiju, Hrvatsku, Crnu Goru, Rumuniju, Makedoniju, Njemačku, Tursku, Nigeriju, Alžir, Tajland i druge.
bssqarenfrde

© 2022 | Yavuz Company doo
Sva prava pridržana.

Designed by:
Web Studio NESA

Yavuz Company - jedini proizvođač PVC profila u BiH

Kompanija Yavuz doo osnovana je 2005. godine u Srebreniku kao jedan od prvih proizvođača PVC stolarije u Tuzlanskom kantonu. Cilj nam je profilirati se kao vodeći proizvođač kvalitetne i inovativne PVC stolarije te našim klijentima dati uvijek više od očekivanog.

Adresa

Ćehaje bb, Srebrenik, BiH

Call centar